Meer resultaten voor fysiotherapie

fysiotherapie
Rembrandt Fysiotherapie Revalidatie - Fysiotherapie met een glimlach.
Het verschil met algemene fysiotherapie is dat onze manueel therapeuten: Daan, Tom, Jur, Hans, Charlotte, Steven, Marthijn en Zyrian specifieke technieken toepassen in de gewrichten. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen fysiotherapie. Onze therapeuten Hans en Roel zijn speciaal opgeleid voor deze therapie.
fysiotherapie
Fysiotherapie - De Nije Veste.
Naast fysiotherapie biedt Fysiotherapie de Nije Veste ook sportabonnementen aan. Fysiotherapie de Nije Veste biedt RelaxFit! Vallen Verleden Tijd. De cursus Vallen Verleden Tijd is een groepscursus bestemd voor ouderen die zijn gevallen of die bang zijn om te vallen.
fysiotherapie
Fysiotherapie Argos Zorggroep.
Onze fysiotherapeuten geven u een behandeling op maat in een van onze huizen. Het is ook mogelijk om op indicatie fysiotherapie aan huis te krijgen. En wist u dat u we in DrieMaasStede in Schiedam zelfs fysiotherapie in het water aanbieden?
Fysiotherapie - Gezondheidscentrum Lombok Utrecht.
Richtlijnen Corona Fysiotherapie. Wij hebben een aantal richtlijnen rondom het Corona virus op een rijtje gezet. Raadpleeg ze a.u.b. voordat u de fysiotherapeut bezoekt of contact opneemt. Maak uw keuze uit een van de onderstaande onderwerpen voor meer informatie. 3531 HX Utrecht. Fysiotherapie in Lombok.
Fysiotherapie Ede - Alle specialisaties onder één dak.
ik ga akkoord met de privacyverklaring. Fysiotherapie Beatrixpark: dé fysiotherapiepraktijk in Ede. Wij zijn dé fysiotherapie praktijk in Ede waar u terecht kunt voor veel verschillende klachten. We werken met gespecialiseerde fysiotherapeuten die altijd op zoek gaan naar een oplossing op maat.
Fysiotherapie Antoni van Leeuwenhoek.
Als u een afspraak heeft, kunt u zich melden bij de aanmeldzuil van polikliniek 4. Als u bent opgenomen op een van de afdelingen in het Antoni van Leeuwenhoek kan fysiotherapie een onderdeel vormen van uw behandeling. Uw behandelend arts vraagt de fysiotherapeutische behandeling aan.
Fysiotherapie - Gezondheidscentra Haarlemmermeer.
Gezondheidscentra Haarlemmermeer heeft drie locaties voor fysiotherapie. Hieronder vindt u de contactinformatie van elke locatie. 023 - 554 06 10. 2134 DT Hoofddorp. Ma t/m vrij: 8.00 - 17.30 u. Voor het telefonisch maken van afspraken. Ma t/m do: 8.00 - 17.00 u.
Is fysiotherapie opgenomen in het basispakket? Rijksoverheid.nl.
Zoeken binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Is fysiotherapie opgenomen in het basispakket? Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit. Vergoeding fysiotherapie jongeren tot 18 jaar. Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. Hebben deze behandelingen niet het gewenste resultaat? Dan vergoedt de zorgverzekeraar eventueel meer behandelingen maximaal 9. Jongeren met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed krijgen. In de Zorgverzekeringswet staan deze aandoeningen opgesomd in de zogenaamde chronische lijst.
Fysiotherapie Engelen - 's-Hertogenbosch.'
Koop nu uw hulpmiddelen voor thuis bij hulpmiddelenhoek.nl en krijg 10 korting als u gebruikmaakt van code 20128. Fysio Engelen is een praktijk voor fysiotherapie voor alle mensen met beweegproblemen en biedt praktische oplossingen en een actieve trainingsgerichte aanpak voor gezond bewegen met aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Contacteer ons

apps
chat
chi
datingsite
fysiotherapie
google sport
ideeen
infrarood
nederlands
onderhandse
radboud
subsidie
vacature marketing sport
whatsapp